fbpx Dostava | Tepisi De Valk

Dostava

 

Kompanija „De Valk“ se trudi da Vam u najkraćem mogućem roku i na najpristupačniji mogući način dostavi naručene tepihe. Tokom proteklih nekoliko godina, često smo menjali saradnike na polju dostave, pronalazili i testirali nove opcije, kao i pokušavali da organizujemo dostavu s naše strane.


Tepisi i otirači

Trenutno smo, kao saradnike od najvećeg poverenja, izabrali kurirsku službu „Dexpress“. Brzina dostave i kvalitet usluge koji nam pružaju je na višem nivou nego bilo koji od prethodnih saradnika na tom polju, tako da oni predstavljaju izbor od poverenja kome možemo prepustiti našu robu.

Cena dostave se obračunava po težini, te da bi ste je izračunali pomnožite površinu izabranog tepiha u metrima (širina * dužina) i dobijeni rezultat pomnožite sa masom tepiha po kvadratu (informacija dostupna u opisu svakog proizvoda, pod „Težina“).

Za dobijeni rezultat proverite cenu putem ovog linka: https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik

Ne propustite da na stranici pročitate i informacije vezane za dodatne troškove, ukoliko ih ima (na primer, ukoliko plaćate robu pri preuzimanju, tada postoji dodatna naknada).


Itisoni, vinil i veštačka trava

Ipak, koristeći usluge kompanije „Dexpress“ možemo slati samo tepihe i otirače, komadnu robu ili manje delove metražne robe. Metražnu robu, koja je uglavnom većih gabarita jer dolazi u rolnama od 4 metra, nije moguće poslati kurirskom službom, što predstavlja izvestan problem. U takvoj situaciji, moguće opcije su sledeće: lično preuzimanje u nekom od naših salona, dostava u Beogradu uz prethodni dogovor sa nama ili dostava nekom od kompanija koja se bavi zbirnim transportom, što uglavnom ima za posledicu veće troškove isporuke i duži period čekanja robe.

Predlažemo poziv radi dogovora oko isporuke pri kupovini vangabaritne robe. Pod vangabaritnom robom smatramo bilo koju varijantu metražne robe u širini od 4 metra, čija površina prelazi 10 kvadratnih metara, odnosno dimenzije 2,5 x 4 metra.


Besplatna dostava

Ponuda za besplatu dostavu na teritoriji Srbije i dalje važi, ukoliko kupovina sadrži samo tepihe i ukupan iznos prelazi 10.000,00 dinara.

Besplatna dostava na teritoriji grada Beograda je moguća pod istim uslovima koji važe za besplatnu dostavu na teritoriji Srbije, s tim što je moguće da kupovina sadrži artikal bilo koje vrste.