fbpx Opremate hotel, kancelariju ili lokal? Dozvolite da pomognemo... | Tepisi De Valk – Tepisi, Vinil, Veštačka trava, Itisoni

Opremate hotel, kancelariju ili lokal? Dozvolite da pomognemo...

 


Podne obloge su svakako značajan faktor za estetiku prostora kao i kvalitet boravka u njemu. Kako se uvek trudimo da ispunimo želje klijenata, bitno je na raspolaganju imati širok asortiman proizvoda u različitim dezenima, bojama i kvalitetu, što nije uvek tako lako.

Srećom, za ozbiljne klijente uvek postoji rešenje! Kao uvoznici sa ekskluzivnim pravima kod vodećih belgijskih proizvođača, u mogućnosti smo da Vam ponudimo najkvalitetnije podne obloge evropske izrade. U pitanju su artikli kojih nema na našem sajtu i koji su dostupni za poručivanje u posebnim uslovima, sa različitim načinima ugradnje, različitih kvaliteta i dezena, od kojih je na nekima čak moguće i štampati dezene po želji. Izbor, kao i cenovni rang je višestruko raznovrsniji, tako da sa sigurnošću možemo reći – svaka ideja je izvodljiva!

 

(neki od profesionalnih itisona)

Kada se radi o odabiru podne obloge za profesionalnu upotrebu postoji više svojstava na koje je potrebno obratiti pažnju: zvučna apsorpcija, otpornost na habanje, lakoća održavanja, povišena frekventnost kretanja, udobnost pri dužem stajanju... Možda niste sigurni da li Vašem prostoru treba tekstilna podloga ili vinil a možda i ne znate prednosti koje svaka od njih nosi?
 

(luksuzne vinil ploče)


Pozovite nas, zakažite sastanak sa nama, pogledajte uzorke i uverite se u kvalitet naše ponude.

 

* * *
013 335 249
069 119 60 85

kontakt@tepisidevalk.rs